preskoči na sadržaj
Vijesti

Obavijest o organizaciji nastave na daljinu

Smjernice za organizaciju nastave na daljinu

  • obavijest djelatnicima, učenicima i roditeljima

 

Sukladno Smjernicama osnovnim i srednjim školama vezano uz organizaciju nastave na daljinu uz pomoć informacijsko – komunikacijske tehnologije  koje nam je uputilo Ministarstvo znanosti i obrazovanja, obavještavamo vas:

  • Škola provodi pripremne aktivnosti za organizaciju nastave na daljinu prema uputi MZO. Cilj ovih postupaka je osigurati protočnost točnih i cjelovitih informacija između MZO i svih sudionika nastavnog procesa (ravnatelja, učitelja, učenika i roditelja).

  • U tu svrhu osnivaju se virtualne zajednice učitelja i učenika predmetne nastave u programu Teams-a u koje se sudionici prijavljuju sa svojim AII identitetom. U slučaju problema s identitetom ili prijavom učitelji i učenici trebaju se obratiti učiteljici informatike na mail viktorija.loncar3@skole.hr. U virtualnim učionicama razrednog odjela objavljivat će se obavijesti učenicima i upute za rad iz svih predmeta. Učenici su dužni pratiti upute učitelja i izvršavati postavljene zadaće, jer će se na taj način realizirati dio nastavnog gradiva koji se može provjeriti i vrednovati. Učenici predmetne nastave koristit će dostupne informatičke uređaje i Internet, a učenicima slabijeg socijalno-ekonomskog statusa škola će osigurati korištenje školskih tableta i nabaviti SIM kartice s Internet prometom.

  • Za učenike razredne nastave izvršit će se povezivanje roditelja s razrednim učiteljem u WhatsApp ili Viber grupu putem koje će se prenositi obavijesti i upute za učenike a koje su učenici i roditelji dužni pratiti i izvršavati. Za učenike razredne nastave osigurat će se i emitiranje nastavnih sadržaja putem HRT 3 programa.

  • Svi linkovi virtualnih učionica i sve dostupne informacije vezane uz organizaciju nastave pravovremeno će se objaviti i na web stranici škole. Za eventualne nejasnoće roditelji se mogu obratiti razrednicima ili na mail škole ured@os-alojzije-stepinac-krasic.skole.hr

 

Ravnateljica:

Helena Beketić, prof.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Helena Beketić   datum: 13. 3. 2020.

Oglasna ploča

Tražilica

Kalendar
« Studeni 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji


Korisni linkovi

Brojač posjeta
Ispis statistike od 22. 5. 2014.

Ukupno: 150272
Ovaj mjesec: 1228
Danas: 3
preskoči na navigaciju