preskoči na sadržaj
Izvanučionička nastava

Posjet Interliberu

Učenici viših razreda naše škole posjetili su u utorak 13. studenog 2018. godine 41. sajam knjiga i učila Interliber.

Na sajmu se inače nudi bogat program predstavljanja novih knjiga domaćih i inozemnih autora, druženja i razgovora s književnicima, čitaonice i radionice, dodjela književnih nagrada, aukcija starih knjiga, kvizove, glazbene programe te stručne susreta nakladnika, knjižara i knjižničara, kao i okrugle stolove i panel rasprave. 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 14. 11. 2018. 13:43

Pozdrav jeseni

Učenici od 1. do 4. razreda matične i područnih škola u pratnji učitelja su u utorak, 02. listopada 2018. godine realizirali terensku nastavu Pozdrav jeseni.

Posjetili su stari mlin u Svetoj Jani gdje su ih dočekali članovi  Etno udruge Sveta Jana. Učenici su pogledali kako radi mlin te imanje i etno kuće nekadašnjeg sela s vrijednim stvarima iz prošlosti naših predaka. Uslijedio je posjet Područnoj školi Sveta Jana u kojoj nam je predsjednica Etno udruge i učiteljica razredne nastave Jasnica Vojvodić pokazala etno zbirku koja se nalazi u potkrovlju škole.

Vrijedno i s puno pažnje čuvaju običaje i vrijednosti iz naše prošlosti.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 3. 10. 2018. 20:14

Nagradni izlet sudionika natjecanja

Učenici koji su u ovoj školskoj godine sudjelovali na županijskim i državnim natjecanjima i smotrama u znanju i sportu nagrađeni su izletom u Zagreb koji su realizirali u četvrtak 14. lipnja 2018. godine. Četrdeset učenika od 1. do 8. razreda u pratnji učitelja i pedagoginje posjetilo  je Hrvatski školski muzej gdje su uz stručno vodstvo razgledali stalni postav i sudjelovali u radionicama „Pišemo krasopisom“ i „Quilling“. 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 14. 6. 2018. 17:07

Školska ekskurzija – Biograd na Moru

Učenici sedmih razreda u pratnji svojih razrednika otputovali su u utorak, 29. svibnja 2018. godine na školsku ekskurziju u Biograd na Moru gdje su boravili do petka 1. lipnja. Tijekom četiri dana trajanja putovanja posjetili su brojne znamenitosti i naučili mnoge zanimljivosti o gradovima koje su posjetili.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 4. 6. 2018. 21:27

Izvanučionička nastava razredne nastave u Ogulin

U petak, 01. lipnja 2018. godine učenici razredne nastave su u pratnji svojih učiteljica i učitelja posjetili grad Ogulin i multimedijalni i interdisciplinarni centar Ivanina kuća bajke.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 3. 6. 2018. 11:26

Izvanučionička nastava predmetne nastave u Krapinu

U sklopu izvanučioničke nastave učenici 5., 6. i 8. razreda u pratnji svojih razrednika posjetili su 1. lipnja 2018. godine Muzej krapinskih neandertalaca u Krapini.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 2. 6. 2018. 21:53

Posjet zadrugara Bosni i Hercegovini

Predstavnici UZ “Pčelice“ od 24. do 26. svibnja 2018. godine sudjelovali su u programu međunarodne suradnje učeničkih zadruga Zagrebačke županije. Naši zadrugari Patrik T. i Marijan B. u pratnji voditeljice zadruge Nataše Horvatić s predstavnicima još 17 učeničkih zadruga Zagrebačke županije posjetili su Bosnu i Hercegovinu. 

U trodnevnom putovanju zadrugari su posjetili Jajce, Fojnicu i Travnik te se družili sa svojim vršnjacima, učenicima OŠ fra Marijan Šunjić iz Stojkovića. 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 28. 5. 2018. 12:54

Susret žumberačkih škola u Stojdragi

U petak 25. svibnja 2018. godine u župi sv. Jurja u Stojdragi održan je susret učenika žumberačkih škola. Na godišnjem susretu okupili su se učenici i učitelji područnih škola iz Kostanjevca, Novog Sela Žumberačkog, Noršić sela i Grdanjaca.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 27. 5. 2018. 22:28

Posjet osmaša Srednjoj školi Jastrebarsko

U četvrtak 24.5. 2018. godine, učenici osmih razreda u pratnji svojih razrednika sudjelovali su u Danu otvorenih vrata Srednje škole Jastrebarsko. Cilj ove aktivnosti je profesionalno informiranje i pomoć u izboru budućeg zanimanja učenicima završnih razreda. Kroz zanimljiva interaktivna predavanja i kreativne radionice osmaši su se upoznali sa programima i zanimanjima škole, te aktivnostima i radom Srednje škole Jastrebarsko.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 25. 5. 2018. 17:45

Sajam mogućnosti

U petak 18. svibnja 2018. godine, učenici četvrtih razreda naše škole prisustvovali su Sajmu mogućnosti u Pisarovini. Sajam mogućnosti dio je Projekta prevencije namijenjen učenicima četvrtih razreda. Ove godine održan je na travnatom igralištu Osnovne škole Vladimir Nazor u  Pisarovini. Organizator sajma je PP Jastrebarsko u suradnji s PU Zagrebačkom, Općinom Pisarovina, TZ Općine Pisarovina i OŠ Vladimir Nazor Pisarovina.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 18. 5. 2018. 20:18

Posjet Hrvatskom šumarskom institutu u Jastrebarskom

Učenici koji pohađaju izvanastavne aktivnosti voćarske i eko skupine u pratnji svojih učitelja voditelja posjetili su 17. svibnja 2018. god. Hrvatski šumarski institut u Jastrebarskom povodom 8. Dana otvorenih vrata s temom „Šuma, čuvarica Zemlje!“.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 18. 5. 2018. 10:42

Susret područnih škola

U petak 11. svibnja 2018. godine održan je susret područnih škola. Susret je održan u PŠ Prekrižje, a prisustvovali su učenici, učitelji i tehničko osoblje PŠ Kostanjevac, PŠ Vukšin Šipak te domaćini, učenici i učiteljica PŠ Prekrižje.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 15. 5. 2018. 11:58

Pozdrav proljeću

U ponedjeljak 30. travnja 2018. godine učenici i učiteljice razredne nastave iz matične škole realizirali su izvanučioničku nastavu Pozdrav proljeću. U sklopu izvanučioničke nastave posjetili su Župnu crkvu Presveto Trojstvo i spomen sobu blaženog Alojzija Stepinca u Krašiću. Vlč. Ivan Vučak podučio je  učenike o blaženikovu životu. Izvanučioničku nastavu učenici su završili igrom i zabavom na nogometnom igralištu.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 1. 5. 2018. 10:50

Projektni dan "Vode" - posjet tvornici, mlinu i punionici

U srijedu 28. ožujka 2018. godine učenici sedmih i osmih razreda naše škole bili su na terenskoj nastavi  povodom Projektnog dana na temu Voda. U pratnji svojih razrednika i učitelja posjetili su tvornicu Ireks aroma u Jastrebarskom, Etno zbirku i etno kutak u PŠ Sveta Jana, te punionicu vode Jana.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 28. 3. 2018. 20:53

Projektni dan "Vode" - posjet slatkovodnom akvariju

U srijedu, 28. ožujka 2018. god. učenici razredne nastave matične i područnih škola i učenici petih i šestih razreda  išli su na terensku nastavu u slatkovodni akvarij Aquatika u Karlovcu. U pratnji svojih učitelja i pod stručnim vodstvom djelatnika Aqatike razgledali su akvarij i sudjelovali na organiziranim radionicama kroz koje su realizirali temu projektnog dana Voda.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 28. 3. 2018. 20:18

Posjet učenika Policijskoj postaji i Glazbenoj školi u Jastrebarskom

U ponedjeljak 19. ožujka 2018. god. učenici četvrtih razreda matične i područnih škola u pratnji svojih učitelja posjetili su Policijsku postaju Jastrebarsko u sklopu projekta prevencije ovisnosti „Zajedno više možemo“ koji obuhvaća program „Mogu, ako hoću“. Policijski službenici su s učenicima razgovarali o štetnosti ovisnosti, proveli su ih kroz prostorije policijske postaje i pokazali njihova službena vozila.

Nakon posjeta Policijskoj postaji učenici i učitelji posjetili su Glazbenu školu Jastrebarsko. Učenici su prisustvovali koncertu koji su za njih pripremili polaznici i učitelji Glazbene škole. Ravnatelj škole Dragutin Fabijanić upoznao je učenike s instrumentima i  prostorom škole.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 19. 3. 2018. 21:23

Posjet izložbi Nikola Tesla – Mind from the Future

U ponedjeljak  5. ožujka 2018. godine učenici od 5. do 8. razreda  u pratnji svojih učitelja posjetili su multimedijsku izložbu "Nikola Tesla – Mind from the Future" koja je postavljena u Meštrovićevom paviljonu u Zagrebu.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 6. 3. 2018. 12:03

Učenici razredne nastave na predstavi "Jaje"

U  petak, 16. veljače 2018.godine učenici razredne nastave matične i područnih škola posjetili su u Gradsko kazalište Zorin dom u Karlovcu gdje su gledali kazališnu predstavu „Jaje“.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 19. 2. 2018. 12:25

Posjet kinu i sv. Nikola

U srijedu, 6. prosinca 2017. godine učenici razredne i predmetne nastave su u pratnji svojih razrednika posjetili CineStar Arena Imax u Zagrebu. Učenici razredne nastave uživali su u gledanju animiranog filma "Ekipa iz džungle", a predmetne u igranom filmu "Tatica se vratio za Božić".

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 6. 12. 2017. 18:52

Posjet učenika Međunarodnom sajmu knjiga i učila Interliber

U utorak, 7. studenog 2017.  četrdeset zainteresiranih učenika viših razreda u pratnji knjižničarke, učiteljice matematike i pedagoginje posjetilo je 40. Međunarodni sajam knjiga i učila Interliber u Zagrebu.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 8. 11. 2017. 13:51

Pozdrav jeseni učenika razredne nastave

U srijedu 11. listopada 2017. godine učenici od 1. do 4. razreda matične škole u pratnji svojih učiteljica realizirali su izvanučioničku nastavu Pozdrav jeseni i posjetili naselje Pribić.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 13. 10. 2017. 12:32

Posjet učenika Domu za starije u Pribiću

Povodom Međunarodnog dana starijih osoba koji se obilježava 1. listopada, učenici  5.a i 7.b razreda u pratnji svojih razrednika u utorak 3.10. 2017. godine  posjetili su Dom za starije i nemoćne osobe u Pribiću.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 5. 10. 2017. 08:34

Posjet učenika osmih razreda Vukovaru

Osmi razredi naše škole sudjelovali su u dvodnevnom posjetu Vukovaru. Terenska nastava u organizaciji Javne ustanove Memorijalni centar Domovinskog rata Vukovar u sklopu projekta "Posjet osmih razreda Vukovaru" realizirana je od 21. do 23. rujna 2017. godine.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 28. 9. 2017. 10:27

Izvanučionička nastava učenika razredne i predmetne nastave

Dana 26.5.2017. godine učenici razredne i predmetne nastave u pratnji svojih učitelja realizirali su izvanučioničku nastavu u gradu Karlovac. U Karlovcu su posjetili Gradski muzej gdje su ih vodiči upoznali s temama i predmetima prošlosti Karlovca i njegove okolice. U muzeju su pogledali postav izložbenih predmeta u povijesnom odjelu, prirodoslovnom odjelu i etnografskom odjelu. Nakon toga uputili su se u laganu šetnju glavnom ulicom grada – Radićevom ulicom te glavnim trgom grada - Trgom bana Josipa Jelačića. Posjetili su crkvu Presvetog Trojstva i crkvu Svetog Nikole te gradski zdenac i kužni pil.

Nakon kratkog razgleda karlovačke zvijezde krenuli su na stari grad Dubovac gdje su posjetili tradicionalnu manifestaciju Sajam vlastelinstva i sudjelovali u radionicama: streličarstva, bubnjarstva, pekarstva, filcanje vune i radionici glagoljice. U prekrasnom ambijentu starog grada učenici su  upoznali srednjovjekovni način života i običaje toga doba.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 30. 5. 2017. 12:57

Škola u prirodi

Od 24. 5. 2017. do 26. 5. 2017. održana je višednevna izvanučionička  nastava za učenike 3. i  4. razreda – Škola u prirodi. Učenici su posjetili Istru. Sudjelovalo je 50 učenika uz pratnju 3 učitelja i 2 asistentice.

Krenuli su u srijedu, 24.5. u ranim jutarnjim satima. Na putu do Pule posjetili  su i razgledali Roč, Hum, Motovun i Dino park Funtana. U Puli su bili smješteni u hotelu Brioni. Drugog dana posjetili su NP Brijuni i razgledali Pulu. Trećeg dana posjetili su Aqarium Pula gdje su sudjelovali u radionici „Uvod u morski okoliš“.

Osim upoznavanja primorskog krajolika, kulturno – povijesnih spomenika, biljnog i životinjskog svijeta primorskog kraja, našlo se vremena i za malo odmora – kupanje i večernja zabava u discu.

Nakon tri sadržajno ispunjena i  zanimljiva dana učenici su se vratili kućama u kasnim popodnevnim satima.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 30. 5. 2017. 12:49

Školska ekskurzija – Biograd na moru

U utorak, 23. svibnja 2017. godine učenici sedmih razreda u pratnji razrednika 7.a razreda Zorana Jadrijevića i učitelja Janka Kneževića, koji je bio u pratnji 7.b razredu, otputovali su na školsku ekskurziju u Biograd na Moru. Putovanje u trajanju od četiri dana proteklo je lijepo i korisno, s puno druženja i zabave koje će zasigurno ostati u sjećanju našim učenicima.

Izvješće s puta možete pročitati pod opširnije.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 30. 5. 2017. 09:31

Posjet učenika osmih razreda 2. Zagrebačkom obrtničkom sajmu

Danas 26. travnja 2017. godine učenici osmih razreda naše škole u pratnji voditelja posjetili su 2. Zagrebački obrtnički sajam na Zagrebačkom velesajmu u Zagrebu.


Zagrebački obrtnički sajam održava se drugi put za redom u organizaciji Obrtničke komore Zagreb i u suorganizaciji Grada Zagreba, Zagrebačke županije i Zagrebačkog velesajma. Sajam predstavlja promociju obrtničkih zanimanja među mladim generacijama radi motiviranja za upis strukovnih obrtničkih škola. Na sajmu se održavaju razne obrtničke manifestacije, prezentiraju se razna strukovna zanimanja i kratki filmovi o deficitarnim obrtničkim zanimanjima.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 26. 4. 2017. 21:12

Pozdrav proljeću i posjet Krašiću

U ponedjeljak 24. travnja 2017. godine učenici i učitelji matične škole realizirali su izvanučioničku aktivnost pod nazivom Pozdrav proljeću. Svi učenici matične škole posjetili  su spomen sobu kardinala Alojzija Stepinca i križni put koji je predvodio župnik iz Krašića. Učenici drugog i trećeg razreda posjetili su općinu gdje ih je primio načelnik Općine Krašić. Načelnik je učenicima pokazao zgradu općine, proveo ih kroz ured matičara i vijećnicu, ispričao glavnije detalje iz povijesti općine te ukratko upoznao sa svojim radom. Posjet je organiziran kao dio realizacije Programa međupredmetnih i interdisciplinarnih sadržaja Građanskog odgoja i obrazovanja.

Po povratku u školu učenici su sa knjižničarkom  realizirali „Tulum slova“  projekt za poticanje čitanja povodom Dana hrvatske knjige gdje su učenici čitali pjesme i tekstove vezane uz proljeće i školu. 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 25. 4. 2017. 16:29

Pozdrav proljeću i posjet ambulanti u Kostanjevcu

U  petak, 7. travnja  2017. godine učenici i učitelji PŠ Kostanjevac realizirali su uobičajenu izvanučioničku aktivnost pod nazivom Pozdrav proljeću. Učenici su uočavali prirodna obilježja proljeća i svog zavičaja. U šetnji Kostanjevcem posjetili su i lokalnu ambulantu, gdje su se upoznali s radom ordinacije opće medicine i stomatološkom ordinacijom.   

Liječnik opće medicine učenicima je objasnio važnost provođenja osobne higijene i preventivnog očuvanja zdravlja, a stomatologinja je učenike podučila pravilnom pranju zubi i istaknula važnost redovitog čišćenja zubi i kontrole u ordinaciji.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 10. 4. 2017. 18:49

Posjet učenika Gradskom kazalištu Zorin dom

U utorak 14. ožujka 2017. godine učenici od 1. do 4. razreda matične i područnih škola u pratnji svojih učiteljica posjetili su Gradsko kazalište Zorin dom u Karlovcu i pogledali novu kazališnu lutkarsku predstavu „Male priče o nestašnoj Sonji“.

Predstava govori o izgubljenom psiću kojeg njegov gazda neumorno traži pri tome doživljavajući radosne i tužne trenutke.  Učenici su uživali u predstavi koja  ima sretan kraj, a poručuje nam  kako moramo prihvati različitosti i posebnosti  koje nas okružuju.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 15. 3. 2017. 12:53

Posjet učenika Gradskom kazalištu u Jastrebarskom

U petak 10.3. 2017. godine učenici od 5. do  8. razreda u pratnji svojih razrednika posjetili su Dom kulture u Jastrebarskom i pogledali kazališnu predstavu  "Velika tajna Sherlocka Holmesa" po tekstu Nine Škrabe.

Kazališna predstava na zabavan, duhovit i uzbudljiv način spaja najslavnijeg detektiva svih vremena, Sherlocka Holmesa i njegovog vjernog prijatelja doktora Watsona s najpoznatijim i najpopularnijim likovima književnosti, a putovanje Holmesa i Watsona po cijelome svijetu dovela  ih je do konačnog obračuna sa zlikovcem Moriartyjem.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 14. 3. 2017. 16:20

Posjet osmih razreda Vukovaru


U ponedjeljak i utorak, 19. i 20. prosinca 2016. godine učenici osmih razreda naše škole u pratnji razrednica posjetili su Vukovar.

Učenici 8.a i 8.b razreda naše škole sudjelovali su u projektu „Posjet osmih razreda Vukovaru“ koji u sklopu obrazovnih aktivnosti organizira i provodi Javna ustanova  „Memorijalni centar Domovinskog rata Vukovar“.

Cilj projekta „Posjet osmih razreda Vukovaru“ jest učenike osmih razreda, kroz dvodnevne posjete Vukovaru, učiti o vrijednostima Domovinskog rata i Bitke za Vukovar. Posjet uključuje održavanje predavanja o Domovinskom ratu u skladu s nastavnim programom predmeta Povijest za osme razrede, obilazak svih mjesta sjećanja vezanih za Domovinski rat (jama i groblje Ovčara, Hrvatski memorijalno dokumentacijski centar domovinskog rata,  ratna bolnica, Groblje tenkova, Put spasa…), prenošenje poruke mira, prihvaćanja različitosti i  suosjećanja kroz Školu mira i radionice. Učenici su posjetili i Muzej Vukovara kao i jedinstveni muzej posvećen prapovijesnoj kulturi iz razdoblja eneolitika, Muzej vučedolske kulture. Ministarstvo branitelja financira smještaj, prijevoz i prehranu za sve učenike osmih razreda tijekom posjeta.

Učenici i učitelji ocijenili su ovo putovanje kao kvalitetno i potrebno, jer iako je bilo malo naporno i hladno, znanja i iskustva koja su stekli nositi će trajno u svom sjećanju.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 21. 12. 2016. 09:25

Tradicionalni posjet kinu povodom Sv. Nikole

Odlazak u kino na Svetoga Nikolu u našoj školi predstavlja tradiciju. U utorak, 6. prosinca 2016. godine učenici razredne i predmetne nastave su u pratnji svojih razrednika posjetili CineStar Arena Imax u Zagrebu. Učenici razredne nastave uživali su u gledanju animiranog filma "Trolovi", a predmetne u igranom filmu "Čudesne zvijeri i gdje ih naći".

Cilj ove izvanučioničke nastave bio je upoznati  i proširiti gradivo medijske kulture iz hrvatskoga jezika, kao i realizacija interdisciplinarnih sadržaja građanskog odgoja i obrazovanja.

Povratak u Krašić  bio je ispunjen radošću i veseljem. Učenici su znali da je svakome od njih, dok su  bili u kinu, sveti Nikola u školi ostavio dar - prigodan slatki paket.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 8. 12. 2016. 11:02

Posjet učenika Policijskoj postaji, Gradskom muzeju i Glazbenoj školi u Jastrebarskom

     U utorak 22. studenoga 2016. godine učenici četvrtih razreda matične i područnih škola posjetili su Policijsku postaju Jastrebarsko u sklopu projekta prevencije ovisnosti „Zajedno više možemo“ koji obuhvaća program „Mogu, ako hoću“ ili MAH 1. Policijski službenici su s učenicima razgovarali o štetnosti ovisnosti, proveli su ih kroz prostorije policijske postaje i pokazali njihova službena vozila.

Istoga dana učenici sedmih razreda posjetili su Gradski muzej i Galeriju u Jastrebarskom. Voditeljica Gradskog muzeja i Galerije mr.art. J. Škrabe upoznala je naše učenike s arheološkom, kulturno-povijesnom i etnografskom baštinom  Grada Jastrebarskog.

    Nakon posjeta Policijskoj postaji i Gradskom muzeju i Galeriji učenici četvrtih i sedmih razreda prisustvovali su koncertu koji su za njih pripremili polaznici i učitelji Glazbene škole u Jastrebarskom.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 24. 11. 2016. 13:26

Kazališni mjuzikl "Kralj lavova"

U petak 18. studenoga 2016. godine povodom Svjetskog dana djece i Dana Grada Jastrebarskog naši učenici  od 1. do 6. razreda  pogledali su izvedbu glazbeno-scenskog djela „ Kralj lavova“  u kino dvorani u Jastrebarskom.  Učenici i učitelji uživali su u ovoj dirljivoj i poučnoj priči koju su pripremili i izveli učenici članovi zbora, dramsko-recitatorske i plesne skupine iz Osnovne škole „Ljubo Babić“ Jastrebarsko.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 21. 11. 2016. 08:59

Međunarodni dan starijih osoba

Povodom Međunarodnog dana starijih osoba koji se obilježava 1. listopada, danas 30. rujna 2016. godine učenici  5.a i 8.a razreda u pratnji svojih razrednika posjetili su Dom za starije i nemoćne osobe u Pribiću

Cilj posjeta naših učenika i učitelja je suradnja i iskazivanje solidarnosti prema starijim osobama i realizacija Programa međupredmetnih i interdisciplinarnih sadržaja Građanskog odgoja i obrazovanja kroz izvanučioničku aktivnost.

Voditeljica Doma, gospođa Ankica Stepinac govorila je o važnosti ustanove,  naglasila je da je Dom u Pribiću  prva privatna institucija socijalne i zdravstvene skrbi u Republici Hrvatskoj. Namijenjena je prije svega korisnicima treće životne dobi, te osobama kojima je potrebna trajna zdravstvena njega i pomoć.  

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 30. 9. 2016. 13:33

Terenska nastava učenika razredne nastave - Pozdrav jeseni

U utorak, 27. rujna 2016. godine učenici razredne nastave matične škole imali su terensku nastavu Pozdrav jeseni.

U pratnji svojih učiteljica i vjeroučitelja posjetili su Grkokatoličku crkvu Blagovijesti, obišli su mjesto Pribić, te promatrali promjene u prirodi.

Obilazak su završili sportskim aktivnostima na nogometnom igralištu u Pribiću.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 29. 9. 2016. 13:29

Izvanučionička nastava učenika predmetne nastave - NP Risnjak, Crikvenica i Lokvarsko jezero

U srijedu, 27. svibnja 2016. godine učenici petih, šestih i osmih razreda naše škole u pratnji razrednika  bili su na izvanučioničkoj nastavi.  Svrha izvanučioničke nastave bila je upoznavanje prirodnih ljepota i znamenitosti Gorskog kotara i Primorja (Risnjak, Crikvenica, Lokvarsko jezero).

Izvješće s puta pročitajte pod opširnije.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 30. 5. 2016. 21:40

Izvanučionička nastava učenika razredne nastave - Prometnice grada Zagreba

Učenici razredne nastave matične i područnih škola u pratnji svojih učiteljica posjetili su u ponedjeljak, 23.5. 2016. najvažnije prometne objekte u našem glavnom gradu Zagrebu.

Izvješće s puta pročitajte pod opširnije.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 30. 5. 2016. 21:29

Školska ekskurzija - "Pohod u Istru"

U ponedjeljak, 23.5.2016. g. učenici 7. a i 7. b razreda su,  u pratnji svojih razrednica Vesne T. i Nataše H., krenuli na školsku ekskurziju. Putovanje u trajanju od četiri dana pod nazivom „Pohod u Istru“ proteklo je veselom i bezbrižnom raspoloženju a izvješće s puta možete pročitati pod opširnije.                                                                                               

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 30. 5. 2016. 20:43

Posjet učenika PŠ Kostanjevac Općini Žumberak

U srijedu, 18.11.2015. godine učenici područne škole Kostanjevac posjetili su ured načelnika Općine Žumberak. Posjet je organiziran kao dio realizacije Programa međupredmetnih i interdisciplinarnih sadržaja Građanskog odgoja i obrazovanja kroz izvanučioničku aktivnost.

Učenici su poput pravih malih novinara obavili intervju s načelnikom Zdenkom Šiljkom. Postavljali su  pitanja o tome kako se postaje načelnik, o sigurnosti djece u prometu u njihovom zavičaju, o dječjem igralištu te o uređenju i obnovi škole koje pohađaju. Načelnik im je odgovarao na sva pitanja precizno i konkretno.

Na kraju susreta učenici su načelniku uručili plakat koji su izradili u školi na kojem se nalaze njihove želje kakvu bi školu voljeli imati, a neke od njih su novi prozori i podovi u učionicama, pješački prijelaz i igralište ispred škole.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 19. 11. 2015. 09:47

Posjet učenika Općini Krašić

U srijedu, 4.11.2015. godine učenici 3. razreda matične škole zajedno sa svojom učiteljicom posjetili su općinu gdje ih je primio načelnik Općine Krašić i djelatnice Matičnog ureda i Turističke zajednice.

Posjet je organiziran kao dio realizacije Programa međupredmetnih i interdisciplinarnih sadržaja Građanskog odgoja i obrazovanja kroz izvanučioničku aktivnost.

Načelnik je učenicima pokazao zgradu općine, proveo ih kroz ured matičara i vijećnicu, ispričao glavnije detalje iz povijesti općine te ukratko upoznao sa svojim radom. Nakon toga učenici su načelniku postavljali pitanja i počastili se slatkišima.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 6. 11. 2015. 15:00
 


Oglasna ploča

TražilicaKalendar
« Rujan 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji


Korisni linkovi

Arhiva dokumenata

Brojač posjeta
Ispis statistike od 22. 5. 2014.

Ukupno: 110396
Ovaj mjesec: 590
Danas: 23
preskoči na navigaciju