preskoči na sadržaj
Natjecanja

Međuopćinsko natjecanje Sigurno u prometu

U srijedu, 18. travnja 2018. godine u OŠ "Klinča Sela"  Klinča Sela održana je Smotra Sigurno u prometu međuopćinske razine. Uz učenike naše škole, na natjecanju su sudjelovali učenici  iz OŠ "Ljubo Babić" Jastrebarsko, OŠ "Klinča Sela" Klinča Sela i OŠ  Vladimir Nazor, Pisarovina.

Nakon provedenog natjecanja četvero učenika iz svih škola  plasiralo  se na Županijsko natjecanje Sigurno u prometu koje će se održati 26. travnja 2018. godine u OŠ "Ljubo Babić", Jastrebarsko.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 19. 4. 2018. 18:42

Međuopćinsko natjecanje u futsalu 5. i 6. razred

U petak, 13. travnja 2018. godine ekipa Školskog sportskog društva „Krašić“ sudjelovala je na Međuopćinskom natjecanje u futsalu za učenike 5. i 6. razreda. Na natjecanju su sudjelovale školske ekipe Školskog sportskog društva „Jamnica“ iz Pisarovine kao domaćin natjecanja i ekipa Školskog sportskog društva „Junior“ iz Klinča Sela. Naši učenici pod vodstvom profesora Zorana Jadrijevića i pripravnika Mihaela Stepinca osvojili su 3. mjesto.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 16. 4. 2018. 17:05

Državna smotra LiDraNo 2018. u Primoštenu

Vesela dramska skupina naše škole završila je svoj ovogodišnji natjecateljski uspon na najvišem mjestu - sudjelovanjem na državnoj smotri.

Klara Ž., Adriana N., Bruno N., Josip B., Nikola M. i Dominik P. sa svojom mentoricom prof. Vesnom Tikvicki boravili su od 19. do 21. 3. 2018. godine u Primoštenu na Državnoj smotri Lidrano 2018.  Opet je bilo veselo, svojom zanimljivom predstavom “Beži, Jankec“  zabavili su i nasmijali publiku i ocjenjivačko povjerenstvo gdje su pokazali svoju višestruku nadarenost u glumi, pjevanju i sviranju. Povjerenstvo je posebno čestitalo našim glumcima kako su se hrabro i neposredno uhvatili u koštac s komedijom te pokazali sve svoje talente.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 23. 3. 2018. 18:43

Natjecanje Crvenog križa

U subotu 10. ožujka 2018. godine u OŠ „Ljubo Babić“ Jastrebarsko održano je 22. Gradsko natjecanje mladih Hrvatskog Crvenog križa u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Jastrebarsko. Sudjelovale su četiri ekipe podmlatka s područja Jastrebarskog i tri ekipe mladeži iz Srednje škole Jastrebarsko.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 15. 3. 2018. 16:05

Drugi na Županijskom natjecanju u futsalu (dječaci)

Članovi Školskog sportskog društva „Krašić“ u ponedjeljak 5.3.2018. godine sudjelovali su na županijskom natjecanju u futsalu. Natjecanje za dječake 7. i 8. razreda osnovne škole održalo se u OŠ Milke Trnine u Križu.

U konkurenciji osam ekipa naši su učenici osvojili drugo mjesto na ovom županijskom natjecanju, a u finalu su izgubili od ekipe škole domaćina.

Ovaj odličan uspjeh ostvarili su učenici: Ivan G., Antonio M., Ivan C., Rafael S., Gabrijel S., Ivan M., Patrik M., Mateo M., Patrik B. i Patrik. T. pod vodstvom učitelja TZK Zorana Jadrijevića i pripravnika Mihaela Stepinca. Čestitamo!

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 6. 3. 2018. 20:33

"Beži, Jankec" - pozvani na Državnu smotru LiDraNo 2018

Učenici naše škole koji su s predstavom "Beži, Jankec" u kategoriji skupnih scenskih nastupa ostvarili uspjeh na međuopćinskom i županijskom Lidranu pozvani su na državnu smotru Lidrano 2018.

Šest učenika petih i šestih razreda pod vodstvom mentorice Vesne Tikvicki sudjelovat će na državnoj Smotri literarnog, dramsko-scenskog i novinarskog stvaralaštva LiDraNo 2018. koja će se održati u Primoštenu od 19. do 23. ožujka 2018. godine.

Ponosni smo na  uspjeh naših učenika i želimo im puno sreće!

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 6. 3. 2018. 12:49

"Beži, Jankec" najbolji na Županijskoj smotri LiDraNo 2018.

Županijska smotra literarnog, dramsko-scenskog i novinarskog stvaralaštva LiDraNo 2018. za osnovne škole Zagrebačke županije održana je 13. veljače 2018. godine u Osnovnoj školi Ljudevita Gaja u Zaprešiću.

Našu školu su  predstavili veseli članovi dramske skupine (Klara Žalac, Adriana Novosel, Bruno Novosel, Josip Beketić, Nikola Marečić i Dominik Puškar) predvođeni mentoricom Vesnom Tikvicki. Učenici su u kategoriji skupnog dramskog nastupa osvojili najviše bodova te su predloženi za nastup na Državnoj smotri Lidrano 2018. koja će se održati od 19.3. do 23.3.2018. godine u Primoštenu.

Duhoviti komad "Beži, Jankec", u kojem sviraju, pjevaju i glume, izveli su obučeni u prekrasne nošnje svoga kraja i stekli vrijedno priznanje najbolje dramske skupine na ovogodišnjoj smotri.

Ponosni smo na njih i čestitamo im.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 15. 2. 2018. 09:24

Domaćini Međuopćinskog natjecanja u odbojci

Međuopćinsko natjecanje osnovnih škola u odbojci za dječake održano je u utorak 13. veljače 2018. godine u našoj školi. Uz našu ekipu sudjelovale je i ekipa Osnovne škole "Ljubo Babić" Jastrebarsko.

Prvo mjesto osvojila je Osnovna škola "Ljubo Babić" Jastrebarsko,  a ekipa naše škole zauzela je drugo mjesto.

Svim učenicima podijeljene su medalje za postignute rezultate, školama priznanja a njihovim učiteljima  zahvalnice.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 13. 2. 2018. 19:52

Domaćini županijskog natjecanja iz vjeronauka

U srijedu, 31. siječnja 2018. godine naša škola bila je domaćin ovogodišnjeg županijskog natjecanje iz vjeronauka - Vjeronaučne olimpijade. Na natjecanju je sudjelovalo ukupno 96 učenika u pratnji 24 mentora iz 19 osnovnih i 5 srednjih škola Zagrebačke županije koje pripadaju Zagrebačkoj nadbiskupiji.

Prije početka natjecanja goste su opustili nastupi naše plesne i dramske skupine, a u slobodno vrijeme nakon pisanja ispita učenicima i mentorima organiziran je posjet župnoj crkvi Presvetog Trojstva i spomen sobi blaženog Alojzija Stepinca  u Krašiću.

Tamo su ih dočekali i ugostili krašićki župnik Ivan Vučak i varaždinski biskup Josip Mrzljak koji su im nadahnuto govorili o kardinalovom životnom putu i predanoj vjeri.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 1. 2. 2018. 19:37

Natjecanja u sportu

Učenici članovi Školskog sportskog društva "Krašić" koje djeluje u našoj školi sudjelovali su na međuopćinskim natjecanjima iz stolnog tenisa, šaha i futsala koja su ovih dana održana u Pisarovini, Klinča Selima i Jastrebarskom.

Najuspješniji su bili u futsalu i plasirali se na županijsko natjecanje!

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 26. 1. 2018. 12:08

Djevojčice treće na županijskom natjecanju u judu

U utorak, 23. siječnja 2018. godine učenici naše škole nastupili su na županijskom natjecanju u judu za djevojčice i dječake koje se održalo u OŠ Bogumila Tonija u Samoboru. Na natjecanju je sudjelovalo ukupno 154 natjecatelja iz 9 osnovnih škola.

U ekipi djevojčica naše škole bilo je pet učenica 1. do 4. razreda (Lana R., Paola K., Petra M., Maria P. F. i Gabrijela S.) koje su osvojile odlično 3. mjesto. U muškoj konkurenciji borilo se osam dječaka od 1. do 7. razreda (Viktor S., Matej K., Lovro Š., Ivan Š., Mihael P. F., Sven K., Mihael M. i Leon M.) koji su zauzeli 9. mjesto.

Učenike su pripremili i vodili trener Judo teama Krašić Ivica Blažek i voditelj ŠSD Krašić Zoran Jadrijević.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 24. 1. 2018. 17:03

Međuopćinska smotra LiDraNo 2018.

U ponedjeljak 22. siječnja 2018. godine naša škola je bila domaćin međuopćinske smotre Lidrano 2018.Smotra literarnog, dramsko-scenskog i novinarskog stvaralaštva na međuopćinskoj razini okupila je učenike iz OŠ Klinča Sela, OŠ Vladimir Nazor, OŠ Ljubo Babić  i OŠ „Kardinal Alojzije Stepinac“ Krašić.

Na Smotri Lidrano 2018. svoje je literarno, novinarsko i scensko stvaralaštvo predstavilo 43 učenika u pratnji  22 mentora.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 23. 1. 2018. 13:29

Natjecanja u šk. god. 2017./2018.

Tijekom narednih tjedana učenici naše škole  sudjelovati će na školskim, međuopćinskim i županijskim natjecanjima u znanju i sportu iz ovih predmeta / područja:

 • Lidrano 2018.
 • Engleski jezik
 • Matematika
 • Fizika
 • Biologija
 • Kemija
 • Geografija
 • LIK 2018.
 • Smotra učeničkih zadruga
 • Sigurno u prometu
 • Prva pomoć
 • Stolni tenis
 • Šah
 • Futsal
 • Odbojka
 • Badminton
 • Judo

Škola će također biti domaćin međuopćinske smotre Lidrano 2018. i međuopćinskog natjecanja iz odbojke, te županijskog natjecanja iz vjeronauka.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 15. 1. 2018. 12:53

Smotra "Sigurno u prometu"

U četvrtak, 27. travnja 2017. godine u OŠ "Ljubo Babić" Jastrebarsko održana je Smotra "Sigurno u prometu" međuopćinske razine. Uz učenike naše škole, na natjecanju su sudjelovali učenici  OŠ "Ljubo Babić" Jastrebarsko i OŠ "Klinča Sela.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 27. 4. 2017. 13:45

Natjecanje Crvenog križa

U subotu 11. ožujka 2017.godine u Osnovnoj školi Klinča Sela u Klinča Selu održano je Međuopćinsko natjecanje mladih Hrvatskog Crvenog križa. Sudjelovale su četiri ekipe podmlatka s područja Grada Jastrebarskog i tri ekipe mladeži iz Srednje škole Jastrebarsko.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 16. 3. 2017. 13:35

Županijsko natjecanje iz matematike

U utorak 28. veljače 2017. godine u II. OŠ Vrbovec u Vrbovcu održano je Županijsko natjecanje iz matematike. Na natjecanju je sudjelovalo 28 učenika petih razreda i 25 učenika sedmih razreda. Našu školu predstavljale su dvije učenice petog i sedmog razreda koje su ostvarile odlične rezultate.

Matea G., učenica 5.a razreda, osvojila je sedmo mjesto, dok je Ana M., učenica 7.b razreda, zauzela četrnaesto mjesto.

Mentorica učenicama bila je učiteljica matematike Branka Tesla.

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 10. 3. 2017. 11:34

LIK 2017 - natjecanje i izložba

Dvoje učenika sedmih razreda naše škole ostvarili su odličan uspjeh na ovogodišnjem LIK-u 2017. -  natjecanju iz područja vizualnih umjetnosti i dizajna. Na školskoj razini natjecanja školsko povjerenstvo odabralo je sedam likovnih radova naših učenika na temu "Zvučna slika" koji  su poslani na županijsku razinu natjecanja na kojoj su sudjelovale 22 škole.

Učenica Katarina S. plasirala se na državnu razinu koja će se održati u travnju, a rad Marka M. postavljen je na županijskoj izložbi u OŠ Pušća. Mentor učenicima bila je učiteljica likovne kulture Ana Goričanec.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 28. 2. 2017. 16:41

Domaćini Međuopćinskog natjecanja u odbojci

Međuopćinsko natjecanje osnovnih škola u odbojci za dječake i djevojčice održano je u četvrtak 16. veljače 2017. godine u našoj školi. Uz našu ekipu sudjelovale je i ekipa Osnovne škole "Ljubo Babić" Jastrebarsko.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 17. 2. 2017. 18:44

Pozvani na Županijsko natjecanje iz fizike

Učenica 8.a razreda naše škole Tamara D. pozvana je na Županijsko natjecanje iz fizike koje će se održati dana 8. ožujka 2017. godine u OŠ Milke Trnine Križ.

Mentor učenice je učitelj fizike Janko Knežević.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 13. 2. 2017. 18:15

Pozvani na Županijsko natjecanje iz matematike

Učenica 5.a razreda Matea G. i učenica 7.b razreda Ana M. pozvane su na Županijsko natjecanje iz matematike koje će se održati dana 28. veljače 2017. godine u II. osnovnoj školi Vrbovec.

Mentorica učenicima je učiteljica matematike Branka Tesla.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 13. 2. 2017. 11:04

Natjecanja u šk. god. 2016./2017.

Učenici naše škole tijekom siječnja i veljače sudjelovati će na školskim natjecanjima u znanju i međuopćinskim sportskim natjecanjima iz ovih predmeta / područja:

 • engleski jezik
 • matematika
 • fizika
 • biologija
 • geografija
 • povijest
 • LIK 2017.
 • smotra učeničkih zadruga
 • sigurno u prometu
 • prva pomoć
 • rukomet
 • futsal
 • odbojka
 • badminton
 • judo
  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 23. 1. 2017. 09:07

Domaćini Međuopćinskog natjecanja Sigurno u prometu

U četvrtak, 31. ožujka 2016. godine naša škola bila je domaćin Međuopćinskog natjecanja Sigurno u prometu. Uz učenike naše škole, na natjecanju su sudjelovali učenici  OŠ "Ljubo Babić" Jastrebarsko i OŠ "Klinča Sela.

Nakon provedenog natjecanja po četvero učenika iz svake škole se plasiralo na  Županijsko natjecanje Sigurno u prometu koje će se održati 9. travnja 2016. godine u OŠ Jurja Habdelića u Velikoj Gorici.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 5. 4. 2016. 11:17

LIK 2016. - natjecanje i izložba

Na školskom natjecanju iz područja vizualnih umjetnosti i dizajna pod nazivom LIK 2016. školsko povjerenstvo odabralo je deset likovnih radova učenika koji su poslani na županijsku razinu natjecanja.

Na natjecanje - izložbu učenika osnovnih i srednjih škola sa područja Zagrebačke županije koje se održalo 26. veljače 2016. godine u OŠ Slavka Kolara Kravarsko pozvana je učenica 5. razreda naše škole Ana S. s radom na temu "Mediteran u meni".

Rad učenice odabran je u konkurenciji 260 radova učenika iz 29 osnovnih škola Zagrebačke županije. Iako nije predložen među deset radova za državnu razinu, rad naše učenice s ostalih 28 odabranih radova postavljen je na županijskoj izložbi u školi.

Mentorica učenice bila je učiteljica likovne kulture Ana Goričenec. 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 29. 2. 2016. 11:05

Pozvani na županijsko natjecanje iz engleskog jezika

Učenici Ines B. i Antonio H. iz 8.b razrednog odjela pozvani su na županijsko natjecanje iz engleskog jezika koje će se 24. veljače 2016. godine održati u Srednjoj strukovnoj školi u Samoboru.

Mentorica učenicima je učiteljica engleskog jezika Dragica Cvetan Žakula.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 16. 2. 2016. 10:06

Međuopćinsko natjecanje u odbojci

Međuopćinsko natjecanje u odbojci održano je u petak, 12. veljače 2016. godine u našoj školi. Sudjelovale su ekipe djevojčica i dječaka osnovnih škola iz Klinča Sela, Jastrebarskog i Krašića pod vodstvom svojih učitelja TZK.

Naše učenice zauzele su drugo, a učenici treće mjesto na natjecanju. Učenici su nagrađeni medaljama, a škole i mentori sudionici priznanjima i zahvalnicama.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 16. 2. 2016. 08:33

Natjecanja u sportu

Učenici članovi Školskog sportskog društva "Krašić" koje djeluje u našoj školi zajedno sa učiteljem TZK sudjelovali su na međuopćinskoj razini natjecanja u šahu i stolnom tenisu koje se 14. siječnja 2016. održalo u OŠ "Klinča sela."

Učenici od 1. - 8. razreda sudjelovali su i na županijskom natjecanju u judu za djevojčice i dječake, koje se 2. veljače 2016. godine održalo u Samoboru. Učenice su tom prilikom osvojile 4. mjesto, a dječaci 8. mjesto u ukupnom poretku.

U narednom razdoblju učenici i učitelj sudjelovat će na međuopćinskim natjecanjima u odbojci, rukometu i futsalu.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 6. 2. 2016. 12:03

Školska natjecanja u znanju

Učenici su od prošlog tjedna sukladno Vremeniku natjecanja i smotri u 2015./2016. godini sudjelovali na školskoj razini natjecanja iz ovih predmeta:

 • engleski jezik - 5 učenika osmog razreda
 • matematika - 19 učenika od četvrtog do osmog razreda
 • fizika - 5 učenika osmog razreda
 • geografija - 9 učenika šestog do osmog razreda

Učenici će idući tjedan sudjelovati u natjecanjima iz povijesti, kemije i biologije.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 5. 2. 2016. 13:43

Natjecanja u šk. god. 2015./2016.

U ovoj školskoj godini učenici će sudjelovati na natjecanjima školske / međuopćinske razine iz ovih predmeta / područja:

 • matematika
 • engleski jezik
 • geografija
 • povijest
 • fizika
 • kemija
 • biologija
 • LIK
 • prva pomoć
 • sigurno u prometu
 • smotra učeničkih zadruga
 • šah
 • stolni tenis
 • judo
 • odbojka
 • rukomet
 • futsal

 

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 29. 1. 2016. 13:11

Domaćini županijskog natjecanja iz matematike

U petak, 27. veljače 2015. godine Osnovna škola „Kardinal Alojzije Stepinac“ Krašić bila je domaćin Županijskog natjecanja iz matematike za osnovne škole. Na Županijskom natjecanju sudjelovao je sveukupno 127 učenika i 100 mentora i članova povjerenstva iz 31 osnovne škole s područja Zagrebačke županije.

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 27. 2. 2015. 22:05

Međuopćinsko natjecanje u futsalu/učenici

U ponedjeljak, 23. veljače 2015. godine OŠ "Kardinal Alojzije Stepinac" Krašić sudjelovala je na Međuopćinskom natjecanju u futsalu za dječake 7. i 8. razreda. Natjecanje se održalo u OŠ "Ljubo Babić" Jastrebarsko. Na natjecanju su sudjelovale školske ekipe iz Jastrebarskog, Klinča Sela, Pisarovine i Krašića. Naši učenici pod vodstvom profesora Zorana Jadrijevića osvojili su 4. mjesto.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 25. 2. 2015. 11:19

Nastup na županijskom LIDRANU

U ponedjeljak 2. veljače 2015. učenici dramske skupine naše škole nastupili su na smotri literarnog, dramskog i novinarskog stvaralaštva učenika osnovnih škola Zagrebačke županije. Domaćin LIDRANA bila je OŠ Milana Langa iz Bregane, a smotra se održala u prostorima Pučkog otvorenog učilišta u Samoboru.

Naši osmaši nastupili su u kategoriji skupnih dramskih nastupa sa svojim prikazom "Pepeljuge" pod mentorstvom učiteljice hrvatskog jezika V. Tikvicki.

Iako nisu predloženi za nastavak natjecanja, učenici i mentorica iznimno su zadovoljni svojim nastupom i organizacijom smotre.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 5. 2. 2015. 14:03

Domaćini međuopćinskog natjecanja u odbojci

Međuopćinsko natjecanje osnovnih škola u odbojci za dječake i djevojčice održano je 4. veljače 2015. godine u našoj školi. Uz našu ekipu sudjelovale su i ekipe iz Osnovne škole "Klinča Sela" Klinča Sela i Osnovne škole "Ljubo Babić" Jastrebarsko.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 5. 2. 2015. 11:19

Pozvani na županijsko natjecanje iz engleskog jezika

Učenik osmog razreda naše škole Luka Ć. pozvan je na županijsko natjecanje iz engleskog jezika.

Učenik je na školskom natjecanju ostvario odličan rezultat i zauzeo šesto mjesto na županijskoj ljestvici u kategoriji osmaša.  Luka će zajedno s pedesetak učenika osmih razreda osnovnih škola nastupiti na županijskom natjecanju koje će se 26. veljače održati u OŠ Bogumila Tonija u Samoboru.

Mentorica učeniku je učiteljica engleskog jezika Dragica Cvetan Žakula.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 2. 2. 2015. 12:09

Osvojeno treće mjesto na županijskom natjecanju u judu

U četvrtak, 28.1.2015. učenici naše škole nastupili su na županijskom natjecanju u judu koje se održalo u OŠ Bogumila Tonija u Samoboru.

U kategoriji dječaka nastupilo je osam učenika koji su u konkurenciji šest ekipa zauzeli odlično 3. mjesto. U kategoriji djevojčica nastupile su tri učenice koje su u konkurenciji četiri ekipe osvojile 4. mjesto. 

Učenike su pripremili i vodili trener Judo teama Krašić I. Blažek i voditelj ŠSD Krašić Z. Jadrijević.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 2. 2. 2015. 11:35

Idemo na županijski LIDRANO 2015.!

U srijedu, 21. siječnja učenici naše škole nastupili su na međuopćinskom susretu LIDRANO 2015. koji se održao u Pisarovini.

Desetak učenika 8a pod vodstvom učiteljice Vesne Tikvicki izveli su dramsko-scensku igru "Pepeljuga" koja je osvojila stručno povjerenstvo modernim i jednostavnim prikazom poznate teme.

Učenici su u kategoriji skupnog dramskog nastupa osvojili najviše bodova te su predloženi za nastup na županijskoj smotri LIDRANO 2015. koja će se održati 2. veljače u Bregani. 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 23. 1. 2015. 13:44

Natjecanja u šk. god. 2014./2015.

u ovoj školskoj godini učenici će se pripremati za sudjelovanja u natjecanjima iz ovih predmeta / područja:

 • hrvatski jezik / lidrano
 • matematika
 • fizika
 • povijest
 • geografija
 • biologija
 • sigurno u prometu
 • prva pomoć
 • nogomet
 • odbojka
 • badminton
 • judo
  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 25. 9. 2014. 09:17
» Arhiva naših vijesti    
 


Oglasna ploča

TražilicaKalendar
« Prosinac 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji


Korisni linkovi

Arhiva dokumenata

Brojač posjeta
Ispis statistike od 22. 5. 2014.

Ukupno: 110396
Ovaj mjesec: 590
Danas: 23
preskoči na navigaciju