2020-07-17 12:33:00

Upisi u srednju školu - potpisivanje Prijavnica

U srijedu 22. srpnja 2020. godine je završetak prijava obrazovnih programa i početak ispisa prijavnica. Zaključavanje programa vrši se na temelju Prijavnice koja sadrži konačnu listu prijavljenih obrazovnih programa, poredanih po prioritetima, a dostavlja se razredniku u osnovnoj školi. Roditelji svojim potpisom na prijavnici potvrđuju da se slažu s popisom srednjih škola koje je njihovo dijete izabralo u sustavu e-upisa i s poretkom tih škola na prijavnici. Tek nakon potpisanih prijavnica e-izbor učenika se može zaključati i stvaraju se konačne liste za upis u srednju školu.

Učenik može sam dohvatiti Prijavnicu sa svog sučelja iz sustava NISpuSŠ. Nakon što su učenik i roditelj ispisali i vlastoručno potpisali prijavnicu, prijavnica se može dostaviti razredniku osobno ili elektroničkim putem (slikana ili skenirana) na adresu elektroničke pošte razrednika:

8a – Branka Tesla – branka.tesla@skole.hr

8b – Boženka Bago – bozenka.bago@skole.hr

Ako učenik ili roditelj nemaju mogućnost ispisati popunjenu prijavnicu i nemaju digitalni potpis, popunjenu prijavnicu će ispisati razrednik. U tom slučaju učenik i roditelj dolaze osobno u školu u četvrtak 23. srpnja u vremenu od 8:00 do 12:00 sati kada će razrednice biti u školi, a učenik i roditelj vlastoručno potpisuju prijavnicu.


Osnovna škola "Kardinal Alojzije Stepinac" Krašić